Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Welcome to Elieve

Елисавета:

Здраво мои Елив девојки! Бутик Елив го започна своето постоење во 2014 година како резултат на мојата љубов кон модата на мои деветнаесет години. Елив нуди женска облека, обувки и аксесоари произведени од висококвалитетни брендови. Препознатлив по постојаната понуда на нови и уникатни колекции, мојата крајна цел за бутик Елив е да создаде долготрајна соработка со своите клиенти преку уникатно шопинг искуство.

Why Elieve

До моите клиенти❤️
Ви благодарам што што ми овозможивте да го имам оваа искуство, ви благодарам што го растете мојот бренд секој ден, ви благодарам што верувате во мене, ви благодарам за секој feedback, за секоја една слика, ви благодарам што ме туркате секој ден да го дадам најдоброто од мене, за вашата лојалност. Ви благодарам што сте посебни жени! Од оваа платформа научив и добив многу работи, највредно е тоа што создадов познанства и пријателства кои ми значат многу. И за крај што уште не можам да поверувам е оваа признание за сајт на годината. Некој, не знам кој, решил да го номинире мојот сајт што не постои ниту една цела година за на крај да победам во категоријата во која бев номинирана. До мојата Елив заедница, ви благодарам жени!

Елисавета

Meet Elisaveta

The dreamer and the do-er.

Elisaveta

Owner/Manager

Велат дека ако нешто силно посакуваш, и Универзумот кова заговор тоа да ти се оствари. Дали се согласувате девојки? Јас би рекла: работете 24/7 на своите соништа, бидете 100% свои и најбитно – издржете и во моментите кога е најтешко, затоа што и на Универзумот му треба понекогаш помош!

Back to Top