Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Политика за достава

Испорака и прием на производите

При доставата купувачот е должен да ги провери производите и да провери дали одговараат на неговите очекувања. Освен ако не е наведено бесплатна достава при вршењето на нарачката, купувачот е одговорен за трошоците за достава. Услугата за достава на производите понудени на оваа веб страница важи за територијата на Република Северна Македонија. Доколку сакате достава во друга земја, контактирајте нè на  hi@elieve.mk со детали за производите кои сакате да ги нарачате и вашата локација за да ви бидат обезбедени тековни информации за трошоците за достава.

Бесплатната достава не важи за пратки надвор од Република Северна Македонија.

Back to Top